Workshop ‘Op weg naar een leven in liefde en vrijheid’

Na het succes van deze workshop tijdens de Geluksroute wil ik graag nog meer mensen kennis laten maken met deze leven veranderende ontwikkelingsweg.

Ontdek hoe je kunt leven vanuit liefde en vrijheid en hoe je je leven niet meer laat beheersen door je onbewuste neiging om te vermijden wat je niet wilt.
Diepgewortelde overtuigingen en emoties hebben zich vastgezet in je lichaam en zorgen ervoor dat je gevangen bent in je systeem.
Door je bewust te worden van deze overtuigingen en de bijbehorende emoties toe te laten en te doorleven maak je een enorme helende kracht los die je brengt naar een leven in licht, liefde en vrijheid.

Jouw doorbraak naar geluk.

Iedereen heeft in de loop van zijn leven, vooral in zijn kinderjaren, bepaalde afweer- of overlevingsmechanismen ontwikkeld om met onaangename ervaringen om te gaan en je staande te houden. Alles is erop gericht om die onaangename ervaring niet nog eens mee te maken dus om te vermijden wat je niet wilt.

Hoewel dit heel natuurlijk en functioneel was in je jonge jaren gaat het je naarmate je ouder wordt steeds meer belasten en zorgt het voor chronische stress. Deze stress uit zich in fysieke klachten, slecht slapen, prikkelbaarheid, vermoeidheid, emotioneel reageren en onrust. Uiteindelijk kunnen overspannenheid, burn-out, angststoornissen en depressie het gevolg zijn. Door te onderzoeken hoe deze vermijdingsstrategie bij jou werkt en je bewust te worden van de diepgewortelde overtuigingen en hieraan gekoppelde emoties, en vervolgens de onderliggende pijn en emoties toe te laten en te doorleven lukt het je om weer volledig verbonden te zijn met jouw ware essentie. Dit maakt dat je gaat leven vanuit wie je in essentie bent: een leven in licht, liefde en vrijheid waarin je jouw dromen waar kunt maken.

Datum: vrijdag 17 maart of zaterdag 1 april 2023                     Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Locatie: Aurealis coaching, Binnenweg 201, 2101JJ Heemstede

Trainer: Ardo Ebbinge

Kosten: € 50,- (incl. BTW)  Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen

Meer informatie en aanmelding: mail naar info@aurealiscoaching.nl of bel-sms-app Ardo Ebbinge 06 15517320