Ware liefde begint bij jezelf

Harrie Jekkers schreef er een mooi liedje over.
Ik hou van … mij  • Heb jij jezelf lief? 
  • Ben je zachtaardig en sensitief, betrokken naar je omgeving en intelligent?
  • Loop je vast in je werk omdat je veel stress ervaart, moeite hebt je grenzen te bewaken en voor jezelf op te komen? 
  • Gun jij jezelf dat je leert hoe je rust, focus en vertrouwen krijgt en kunt zijn wie je bent, je mannetje staat, en weet wat je wilt?

Ga dan met mij mee op reis. 

In een programma van 6 maanden laat ik je ontdekken wie je bent, en wie je wilt zijn. 

Ik laat je bewust worden van de ander, wat die doet en hoe jij daar mee omgaat, en hoe je in het samenspel met de ander je grenzen bewaakt en communiceert. 

We kijken naar wat er bij jou leeft onder de waterspiegel, waar deze overtuigingen je belemmeren en hoe je die helpend kunt maken. 

Ik geef je handvatten hoe je beter kunt zorgen voor jezelf, hoe je je energie beter kunt managen.

Aan het eind van de reis heb je rust, focus en vertrouwen gekregen. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je hebt meer energie en staat je mannetje in de interactie en communicatie met anderen.

In april ga ik starten met een pilot. De input en feedback van de deelnemers gebruik ik om het uiteindelijke programma vorm te geven. 

Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je met mij mee op reis?  Neem contact met mij op.  Ik vertel je graag meer over deze reis en wat die jou zal opleveren.

Ken je iemand voor wie dit programma op het lijf geschreven is? Laat het me weten, dan kan ik met hem/haar contact opnemen.