Als een Rots in de Branding

Hoe bewust ga jij om met jouw energie? Hoe bewust ben jij je van alles wat je waarneemt via je zintuigen en dat wat je voelt? 
Als je leeft op de automatische piloot verwerk je alles wat je waarneemt en ervaart onbewust. Je brein en lichaam reageren instinctief en intuïtief en je zult veel negatieve emoties voelen. Je raakt uit je daadkracht en wordt het slachtoffer van je lichaam dat alsmaar voelt en je brein dat alsmaar denkt. Je voelt je druk en onrustig en piekert veel.

Als je leert bewust waar te nemen, te beleven wat je ervaart in het hier en nu, kun je kiezen wat je wilt denken, voelen en doen. Je kunt dan assertief zijn, feedback leveren op het moment zelf, daadkracht tonen en handelen. Als een rots in de branding zijn. 

In het trainingsprogramma Als een Rots in de Branding laat ik je in 6 maanden ontdekken wie je bent, en wie je wilt zijn.

Ik laat je bewust worden van de ander, wat die doet en hoe jij daar mee omgaat. Hoe je in het samenspel met de ander je grenzen bewaakt en communiceert.

We kijken naar wat er bij jou leeft onder de waterspiegel, waar deze overtuigingen je belemmeren en hoe je die helpend kunt maken.

Ik geef je handvatten hoe je beter kunt zorgen voor jezelf, hoe je je energie bewuster en beter kunt managen.

Aan het eind van de reis heb je rust, focus en vertrouwen gekregen. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je hebt meer energie en staat je mannetje in de interactie met anderen. Als een Rots in de Branding!

Dit nieuw ontwikkelde programma loopt in de pilot fase en als je nu instapt draag je met jouw input en feedback bij aan de ontwikkeling van het programma. Bovendien kun je profiteren van een aanzienlijke reductie van bijna 50% op jouw investering in jezelf.

Neem contact op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. We zoomen dan in op de volgende vragen:

  • Wat wil je bereikt hebben over 2 jaar, wie wil je zijn? 
  • Wat maakt dat je dit doel nog niet gehaald hebt? 
  • Wat zie je nu als je grootste hindernis of uitdaging? 
  • Welke stappen heb je te zetten om je doel te bereiken en wat maakt dit voor jou mogelijk? 
  • Aan het eind verkennen we of ik met dit programma iets voor je kan betekenen en hoe dat er uit ziet.

Stuur een mailtje naar info@aurealiscoaching.nl of een berichtje naar 06 15517320 om je aan te melden.