• Als een ster aan de hemel

    Duurzaam en krachtig coachings- en trainingsprogramma

Voor wie?

Ervaar je dagelijks veel spanning en onrust, ben je prikkelbaar en vaak moe, en heb je het idee dat je vastloopt in je leven?
Wil je dit aanpakken en je inzetten voor een blijvende verandering naar een ontspannen en vrij leven: betekenisvol, vreugdevol en energiek?

Lees dan verder over het duurzame en krachtige coachingsprogramma ‘Als een ster aan de hemel‘ of vraag het gratis e-book {titel e-book} aan.

Herken je dit?

  • Voel je je lusteloos en vind je je leven uitzichtloos?
  • Ben je bang om niet goed genoeg te zijn?
  • Ben je bang om niet aardig gevonden te worden?
  • Schaam je je dat je jouw probleem niet zelf hebt kunnen oplossen?
  • Of ben je gefrustreerd omdat eerdere hulp niet heeft mogen baten?
  • Schaam je je over de sombere gevoelens die je hebt?

Je bent echt niet de enige met deze gevoelens en gedachten. Hoe zou het zijn als er een methode is die je blijvend van deze problemen verlost en ervoor zorgt dat je weer vrij, blij, vitaal en liefdevol in het leven kan staan? Dat zou fantastisch zijn toch?
Wil je hier meer over weten? Lees dan verder.

Lees dan verder over de duurzame en krachtige coachings- en trainingsmethode ‘Als een ster aan de hemel’ of vraag het gratis e-book {titel e-book} aan.

De Oplossing

Hoe werkt het?

Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de strategieën die jij onbewust inzet om te vermijden wat je niet wilt. Dit programma helpt je te onderzoeken hoe deze vermijdingsstrategie bij jou werkt en je bewust te worden van diepgewortelde overtuigingen en hieraan gekoppelde emoties.

Daarna kun je door oefening de onderliggende pijn en emoties leren toe te laten en echt te voelen. Door dit onderzoek en deze oefeningen lukt het je om jouw strategieën te herkennen en vervolgens los te laten. Daardoor kun je verbinding te maken met jouw kern, met wie je echt bent, en de liefde en vrijheid te ervaren die je bent. Deze doorbraak is de sleutel naar een vrij, ontspannen en liefdevol leven.

Deze doorbraak-methodiek is goed onderbouwd en bij vele cliënten getest en zorgt in gemiddeld 3 tot 4 maanden voor een diepgaande en blijvende transformatie.

Ik maak het makkelijk voor je

Waarom dit aanbod?

Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen zich weer blijvend te verbinden met wie ze in essentie zijn, om zo de wereld beetje bij beetje te vervullen met vrede, liefde en vrijheid.

Ik heb zelf ervaren hoe deze krachtige transformatie methode mijn leven heeft veranderd van een druk, stressvol en uitzichtloos leven in een vrije, gebalanceerde, ontspannen en liefdevolle manier van leven. Een leven waarin ik me veel vaker gelukkig voel.

Ik ben dan ook zeer enthousiast over dit unieke programma en wil het voor zoveel mogelijk mensen aantrekkelijk en beschikbaar maken.

Unique selling points

Wat maakt dit programma uniek?
Veel mensen ervaren weerstand om echt iets te gaan veranderen aan hun leven: je moet er moeite voor doen, het kost veel tijd en discipline om te oefenen, en als het niet direct resultaat oplevert, geef je het op. Wellicht heb je geprobeerd met hulp van een coach/therapeut om ongewenst gedrag en denken aan te pakken maar heeft dit niet een blijvend effect gehad.
Dit transformatie programma is speciaal ontwikkeld om:

  • je stap voor stap te begeleiden door die weerstand heen
  • alle aspecten van lichaam, geest en ziel daarin mee te nemen
  • te werken op een veel diepere laag dan gebruikelijk
  • een duurzame verandering te bereiken in je denken, voelen en doen,
  • in slechts 3 tot 4 maanden
  • met als resultaat een betekenisvol leven in vrijheid, ontspanning, liefde en blijheid

Ervaringen van deelnemers

Het programma is door velen positief ervaren. Enkele reacties:

Deze doorbraak naar vrij zijn en voelen heeft veel veranderd in mijn leven. Ik ben opener geworden, spontaner, kan makkelijker contact maken en me verbinden met anderen. Ik voel me vaak blij, dankbaar en ben veel liefdevoller geworden naar anderen, maar vooral ook naar mezelf. Ik kan beter mijn grenzen bewaken (nee zeggen gaat me makkelijker af), mag fouten maken (niet te veel), hoef niet meer overal een mening over te hebben, en ben veel minder perfectionistisch geworden. Ik voel me gewoon veel vaker gelukkig

Dit programma heeft me meer gebracht dan ik gedacht had, als rapportcijfer geef ik het een 8,5. Ik kan het programma zeker aanbevelen.

Het programma heeft mijn verwachting overtroffen, ik kan nu zelfstandig verder gaan met mijn ontwikkeling. Het zit goed in elkaar met kleine stapjes en fijne oefeningen, mooi om met het bekijken van je eigen systeem te beginnen. Het krijgt van mij een rapportcijfer 10.

Het Aanbod

Waaruit bestaat het programma?
Het programma is een all-in pakket opgebouwd uit verschillende onderdelen:

  • 6 live coaching sessies van 1,5-2 uur: krachtige 1 op 1 live sessies die direct inzichten en oefeningen opleveren om thuis mee aan de slag te gaan.
  • Een telefonisch of online vragenmoment na elke sessie: zodat je vragen kunt stellen en advies kunt vragen als je thuis bezig bent met de oefeningen en wat je geleerd hebt.
  • Extra: achtergrondinformatie en theorie: om thuis nog eens na te lezen en uit te werken zodat je het geleerde snel eigen kan maken en toepassen.
  • Extra: oefeningen en meditaties: om thuis te oefenen en toe te passen wat je geleerd hebt.
  • Extra: follow-up coaching sessie (1,5 uur): deze helpt je om alles wat je geleerd en geoefend hebt verder te integreren in je dagelijks leven en volgende stappen te zetten naar een vrij en ontspannen leven.
  • Het hele traject duurt ca. 4 maanden: de overzichtelijke en efficiënte indeling en compacte duur van het traject levert je snel resultaat op.

Aantrekkelijke voordelen

Als je kiest voor dit duurzame, diepgaande en compacte programma dan levert dit je de volgende aantrekkelijke voordelen op:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat je van tevoren weet wat je kunt verwachten en hoe dit programma jou gaat helpen om jouw hoogste doel te bereiken: een bezield leven vol betekenis, levensvreugde en energie.
  • Krachtige 1 op 1 live (coaching)sessies die je direct die levensveranderende inzichten geven die je nodig hebt om te leven als een ster aan de hemel.
  • Achtergrondinformatie, oefeningen en meditaties waarmee je het geleerde meteen kunt toepassen in je dagelijks leven en je sneller stappen kunt zetten om je doel te bereiken.

    Klik hier voor meer informatie over het aanbevolen Als een ster aan de hemel 3 sterren pakket en over het alternatieve 1 ster of 5 sterren pakket.

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Welke resultaten kun je verwachten?

Hoe zou het zijn als:

  • jij je iedere dag vrij voelt, vrij van verplichtingen, verwachtingen, overtuigingen en negatieve emoties?
  • jij je iedere dag blij, vrolijk en vitaal voelt en je moeiteloos de taken en verantwoordelijkheden die je zelf gekozen hebt, kunt vervullen met aandacht en plezier?
  • jij je leven kunt leven in rust en ontspanning en je daadwerkelijk die dingen kunt doen waar je blij van wordt?
  • jij je zelfverzekerd voelt en vol zelfvertrouwen lastige dingen kunt doen en uitdagingen kunt aangaan?
  • jij in staat bent om alle emoties en gevoelens die je ervaart op een natuurlijke manier aan te gaan, zonder dat ze je dwars blijven zitten en je dagenlang van slag bent?
  • jij opener en spontaner bent geworden in het contact met anderen en je je moeiteloos kunt verbinden met de mensen die je lief hebt?
  • het jou veel beter lukt om je grenzen te bewaken en zo nodig nee te zeggen?
  • je iedere dag dankbaar kunt zijn en liefdevol naar anderen en naar jezelf?
  • jij je los hebt kunnen maken van overtuigingen als ‘ik mag geen fouten maken’, ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik moet op mijn hoede zijn, want de wereld is onveilig’ ?

Als je dit echt wilt, dan is het mogelijk om dit alles te bereiken!
Het programma ‘Als een ster aan de hemel’ zal je begeleiden om die stappen te zetten en die ontwikkeling door te maken die leidt tot het bereiken van jouw ultieme doel.

Waarde

Wat is het jou waard om het leven te leiden waarvan je droomt en vrij, blij, vitaal en liefdevol in het leven te staan? Misschien wel een wereldreis van 4 maanden waarmee je kortstondig hetzelfde gevoel van vrijheid kunt krijgen ter waarde van € 10.000?
Vergelijkbare programma’s zoals de Miracle Roadmap van 365 dagen succesvol vragen prijzen rond de € 3.000 voor een traject van 4 maanden met coaching in groepen en geen 1 op 1 begeleiding.

Reguliere prijs

Maar je betaalt geen € 10.000 voor dit programma en zelfs geen € 3.000

Het programma ‘Als een ster aan de hemel’ levert je een blijvende vrijheid, ontspanning en verdieping op in eenzelfde tijd van 4 maanden met 1 op 1 coaching en begeleiding voor slechts € 1.700

Dit is wat je nu betaalt

Omdat dit programma nieuw is, wil ik zo veel mogelijk mensen als jij de kans geven om de stap te zetten om hun leven duurzaam te veranderen door ja te zeggen op mijn aanbod en echt op weg te gaan naar een ontspannen leven vol betekenis, levensvreugde en energie. Daarom heb ik nu tijdelijk het volgende aanbod voor jou.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en profiteer van 50% korting op het aanbevolen 3 sterren pakket als je besluit om te investeren in een zinvol en volwaardig leven en om ja te zeggen tegen het coachingsprogramma. Je betaalt dus nu geen € 1.700 maar € 850

Bovendien krijg je dan de volgende bonussen extra:

  • 1 extra follow-up sessie ter waarde van € 350
  • 1 extra telefonisch of online vragenmoment ter waarde van € 90
  • extra oefeningen en meditaties ter waarde van € 50

Waarom je NU in actie moet komen!

Dit aanbod (50% korting op het 3 sterren pakket en de bonussen) is geldig tot uiterlijk  XX-MM-YY Daarna geldt weer het reguliere tarief en vervallen de bonussen, want het programma is deze reguliere prijs meer dan waard.

Risico’s wegnemen

Vragen die je kan hebben als je twijfelt

Hoe weet ik nu of het programma voor mij geschikt is en voor mij gaat werken?

Het coachingsprogramma is goed onderbouwd en bij vele cliënten getest.
De ervaring leert dat je met de aangeboden kennis en de inzichten die je opdoet, ondersteund door uitgekiende oefeningen, meditaties en coaching de resultaten behaald die je van tevoren tot doel hebt gesteld. In de praktijk blijkt vaak dat deze doelen en verwachtingen worden overtroffen en je er nog meer uithaalt dan van tevoren gewenst.
In het vrijblijvende kennismakingsgesprek kom je meer te weten over wat het programma inhoudt en hoe het voor jou kan werken.

Ik weet niet of ik het wel kan betalen. Is er een betalingsregeling mogelijk?

In onderling overleg kunnen we een betalingsregeling afspreken die past bij jouw financiële mogelijkheden, b.v. betalen in 4 termijnen over 4 maanden.

Dit is wat er nu gaat gebeuren

Na afloop van het vrijblijvende kennismakingsgesprek beslis jij definitief of je het coaching programma aanschaft en welk pakket je kiest en je geeft je keuze binnen 24 uur door. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je binnen 2 dagen een bevestiging en maken we een afspraak voor de eerste coaching sessie. Na ontvangst van je betaling krijg je stapsgewijs toegang tot de achtergrondinformatie en oefeningen, en de bonussen. De volgende coaching sessies worden later in onderling overleg ingepland.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en profiteer van 50% korting op het aanbevolen 3 sterren pakket als je besluit om ja te zeggen tegen het coachingsprogramma. Je betaalt dus nu geen € 1.700 maar € 850

Bovendien krijg je dan de volgende bonussen:

  • 1 extra follow-up sessie ter waarde van € 350
  • 1 extra telefonisch of online vragenmoment ter waarde van € 90
  • extra oefeningen en meditaties ter waarde van € 50

Over mij

Ik ben Ardo Ebbinge. In mijn praktijk Aurealis coaching coach en train ik hooggevoelige professionals die worstelen met de eisen en verwachtingen die hun organisatie, functie of werk- of privé-omgeving aan hen stelt. Ik help je om met deze eisen en verwachtingen om te gaan door je bewust te maken van je eigen kracht en ambities. Daardoor ben je in staat om heldere keuzes te maken en te focussen op waar je goed in bent én wat je graag doet. Zo krijg je weer energie, kun je je ontwikkelen in je werk en je persoonlijke leven en met plezier werken aan een succesvolle carrière.
Het goud (aurum) in jezelf naar boven halen en dat benutten in de dagelijkse realiteit. Dat is waar Aurealis coaching voor staat.

Ieder mens heeft een unieke kracht in zich. Die geeft hem zelfvertrouwen en biedt de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling, ambitie en succes.

Ik geloof dat ieder mens vroeg of laat in staat is deze kracht te ontdekken en te gebruiken om zijn dromen op eigen wijze waar te maken en een gelukkig mens te worden. Sommigen hebben hun unieke kracht al vroeg ontdekt en benut, anderen hebben een crisis, een leerproces en een steuntje in de rug nodig om zich bewust te worden van hun kern.

Ik vind het belangrijk om mensen dat zetje te geven waardoor zij in staat zijn vanuit hun diepste waarden en kracht te leven en te werken. Ik heb zelf ervaren hoe louterend het is om vanuit twijfel, onrust en verwarring te groeien naar rust, helderheid, vertrouwen en geloof in je eigen kunnen. En hoe ondersteunend het is dat je dit wel zelf maar niet alleen hoeft te doen. Ik ben degenen die mij daarin hebben begeleid erg dankbaar. Maar uiteindelijk ben jij het zelf die je eigen unieke bron weet aan te boren en kan laten stromen. Ik begeleid je graag daarbij.

Ik ben Ardo Ebbinge. Mijn wieg stond in het Betuwse Tiel en na mijn basis en middelbare schooltijd aldaar toog ik naar Leiden om Farmacie te gaan studeren. Mijn apothekersopleiding heb ik in 1988 afgerond in Groningen. In dit vakgebied heb ik ruim 25 jaar gewerkt in diverse functies in de farmaceutische industrie en bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.

In mijn werk ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als opleider, begeleider en coach van nieuwe collega’s. Mijn behoefte om werkelijk contact te maken met mensen en mijn nieuwsgierigheid naar de processen en factoren onder de waterlijn die het menselijk gedrag en functioneren beïnvloeden, hebben mij doen besluiten om mij volledig te gaan richten op het coachen. In 2014 heb ik de Post-HBO opleiding individuele coaching bij De Haagse Hogeschool afgerond en ben ik geregistreerd als Erkend Coach bij St!R, keurmerk voor professioneel begeleiden.

In 2015 ben ik van start gegaan met mijn eigen coachingspraktijk Aurealis coaching. Door mijn werkervaring en achtergrond heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van professionals in de zorg en life sciences sector.

Ik bied begeleiding en ondersteuning bij herstel en preventie van stress en burn-out klachten. Cliënten benoemen mijn integriteit, enthousiasme en stimulerende en motiverende aandacht voor hun verhaal. Ze voelen zich snel bij mij op hun gemak. Kenmerken van mijn aanpak zijn doel- en oplossingsgericht, analytisch, creatief, mindful, pragmatisch en realistisch. Gedreven vanuit een passie en compassie voor ieder mens en zijn bezieling.

Andere passies van mij buiten het coachen zijn zingen, zowel solo als in koorverband, heerlijk zeilend uitwaaien op het water en al wandelend de natuur ontdekken.

Bel of app voor een vrijblijvende kennismaking

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en profiteer van 50% korting op het aanbevolen 3 sterren pakket als je besluit om ja te zeggen tegen het coachingsprogramma. Je betaalt dus nu geen € 1.700 maar € 850

Bovendien krijg je dan de volgende bonussen:

  • 1 extra follow-up sessie ter waarde van € 350
  • 1 extra telefonisch of online vragenmoment ter waarde van € 90
  • extra oefeningen en meditaties ter waarde van € 50

Meer informatie of vragen?

Neem contact op via info@aurealiscoaching.nl of bel of app 06 15517320

Whatsapp me