Nieuw coachingsprogramma: jouw doorbraak naar vrijheid

Je vrij voelen van belemmeringen. Hoe doe je dat?

Mooie verhelderende podcast van de mannen van 365 dagen succesvol met behulp van beeldende metaforen uitgelegd. Dit is precies wat ik zelf heb ervaren en waar doorbraak coaching over gaat: jezelf vrij maken van dat radiostation dat continu aanstaat en dat je niet bent, en in plaats daarvan luisteren naar wat er onder zit, je natuurlijke staat van zijn. Dat is de doorbraak naar echte vrijheid! Ik nodig je uit om deze podcast te beluisteren en te ervaren wat het met je doet.

Als doorbraak coach help ik sensitieve professionals zich te bevrijden uit hun beklemmende keurslijf van verplichtingen, verwachtingen, overtuigingen en negatieve emoties zodat ze (weer) volledig in verbinding zijn met zichzelf en vrij, blij, vitaal en liefdevol in het leven kunnen staan.

Ik ben gestart met een krachtig, uitgebreid maar toch compact, nieuw coachingsprogramma waarin je jouw unieke doorbraak naar vrijheid kunt realiseren: Als een ster aan de hemel!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Neem contact met mij op via https://www.aurealiscoaching.nl/#contact